Thuis trainen

Thuis trainen doe je zo

Thuis trainen is eenvoudig en je kunt in principe direct beginnen!

Het enige wat je nodig hebt zijn een paar hulpmiddelen zoals een matje of handdoek en eventueel wat gewichten om de intensiteit te verhogen.

Thuis trainen

Het voordeel van thuis trainen is simpelweg dat je de deur niet uit hoeft en niet maandelijks hoeft te investeren in een sportschool.

Soms heb je met één aankoop al voldoende materiaal in huis om mee jaren uit de voeten te kunnen.

Maar hoe weet ik of ik wel de juiste oefeningen doe?

Heb je wel eens gehoord van de Kettlebell?

De Kettlebell Workout is het meest succesvolle thuis fitness programma in Nederland en België.

Het pakket bestaat uit 5 DVDs + Fitness tool (Kettlebell).

Het succes van thuis trainen is mede ontstaan doordat de Kettlebell zoveel gebruikt wordt in sportscholen.

Maar je kunt nu ook thuis van de Kettlebell genieten! 

Verjongingscoach Jesse van der Velde heeft een programma samen gesteld waardoor thuis trainen kinderlijk eenvoudig wordt.

Zet de tv aan en doe mee!

Krijg stap voor stap uitleg over hoe je het beste de oefeningen kunt doen.

En er is meer….

Als je er voor kiest het Kettlebell thuis trainen programma te bestellen krijg je vele extra dvd’s zoals:

  • DVD 1: VetverbrandingDVD 1 van de Kettlebell Workout methode is zo opgenomen dat iedereen (ongeacht het niveau) er mee kan beginnen. De trainingsschema’s beginnen bij de basis Kettlebell Oefeningen. Alle basistechnieken worden duidelijk en uitgebreid uitgelegd zodat iedereen binnen korte tijd de oefeningen goed onder de knie kan krijgen. De instructies zijn helder en de oefeningen zijn snel onder de knie te krijgen. Met deze DVD (en ook met de andere DVD’s) kan een volledige training voor de televisie uitgevoerd worden.
  • DVD 2: BuikspierenDVD 2 van de Kettlebell Workout methode is een vervolg op DVD 1 en is net als DVD 1 een “van A tot Z” programma. De trainingen gaan een stapje verder dan DVD 1. Nieuwe oefeningen, nieuwe combinaties en vooral een nieuwe stimulans voor het lichaam om verdere resultaten te boeken in het verbranden van vet, het verbeteren van de conditie en het versterken van het gehele lichaam. Bij deze DVD ligt de nadruk op het versterken van de buikspieren.
  • DVD 3: BenenDe derde DVD is het vervolg op DVD 2 en traint (net als DVD 1 en DVD 2) het hele lichaam en conditie en helpt om vet te verbranden. Tijdens deze trainingen wordt de nadruk iets meer op oefeningen voor de benen gelegd. Beenspieroefeningen zorgen voor een goede vetverbranding!
  • DVD 4: Conditie en Total Body ProgrammaDe vierde DVD geeft oefeningen en trainingen waar je voorlopig even mee vooruit kunt. Eén van de oefeningen die op deze DVD staat wordt ook wel “The king of all exercises” (de koning der oefeningen) genoemd. Deze oefening is ideaal om je lichaam “in shape” te houden. In tegenstelling tot de andere DVD’s, is dit er één met een Personal Trainer die instructies geef.
  • DVD 5 Bonus: Vet-killerOp deze bonus DVD staat een training die, nadat DVD 2 volledig is doorlopen, in 20 minuten een korte, maar zeer intensieve vet-killer training.

JA, IK WIL OOK DIE KETTLEBELL! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.