Waarom ons

Het ontstaan van GezondeKeuzes

De medewerkers van GezondeKeuzes zijn enthousiaste mensen als het gaat om je goed blijven voelen tijdens alle dagelijkse activiteiten en werkzaamheden.
Hierover kwamen we in gesprek en merkten dat er nog veel tegenstrijdige ‘feiten’ en onduidelijkheden zijn als het gaat om het bereiken van het ultieme welzijn.

Elke keer weer het beste uit je dag halen?
Al snel kom je dan bij het gebruik van gezonde voeding en een goede conditie terecht.
Dit vergt natuurlijk de nodige discipline, maar wij merken dat via sommige manieren de drempel niet zo hoog ligt om een eerste stap te zetten richting een optimaal gevoel.

Het is helemaal NIET de bedoeling dat je deze gezonde keuzes 24/7 weet vol te houden. Juist d.m.v. het geleidelijk aan toepassen en opbouwen bereik je het beste resultaat!

Uiteindelijk willen we ons allemaal goed voelen, er goed uitzien en vol goede moed en positieve energie de dag beginnen.

GezondeKeuzes daagt zich elke dag weer uit om op zoek te gaan naar een optimaal welzijn.
Onze visie is dan ook dat wij allemaal deze Gezonde Keuzes elke dag weer (bewust) moeten maken om het Ultieme Welzijn te bereiken.
Wij helpen je graag een stap in de gezonde richting te zetten.

Hoe maak jij zelf Gezonde Keuzes?
Door het regelmatig bezoeken van onze website blijf je op de hoogte van (nieuwe) gezonde manieren van omgaan met jouw lichaam en geest.

Automatisch op de hoogte gehouden worden? Dit kan via onze sociale kanalen:

Dit willen wij op een luchtige, duidelijke en vooral leuke en interessante manier onder de aandacht brengen. Zodat je al snel denkt: Waarom pas ik deze keuze(s) niet toe in mijn dagelijks leven.

Met kleine stapjes bereik je al een hele hoop richting jouw eigen ultieme welzijn.

Investeer in jezelf daar heb je later zeker profijt van!
Wij blijven op zoek naar het Ultieme Welzijn voor jouw Welzijn.

Op-zoek-naar-welzijn-gezonde-keuzes-new2

Gezondekeuzes is een organisatie die eerlijk wil zijn over voeding en conditie. Veel voedingswijzers hebben zich verkeerd laten informeren door de voedingsindustrie i.p.v. dat ze zelf onderzoek hebben gedaan. De voedingsindustrie is op 1 ding uit en dat is GELD. Gelukkig hebben wij mogen leren hoe de vork daadwerkelijk in de steel zit en wij willen jou hiervan deelgenoot maken.

 GezondeKeuzes, De Juiste Keuze Voor Het Ultieme Welzijn

Wat zeggen anderen over GezondeKeuzes

Twitter quotes gezondekeuzes

Gezonde Keuzes Op zoek naar welzijn