Ontgiften van het lichaam

Ontgiften van het lichaam doe je zo

Ontgiften van het lichaam is een proces waarin je lichaam zich kan ontdoen van slakken (slijmlaag die de opname van voedingsstoffen belemmert) , onverteerde voedselresten, parasieten en slechte bacteriƫn.

Niet iedereen kent dit proces, maar dit is toch bijzonder nuttig. Zeker als je bedenkt dat dit ervoor zorgt dat je gewicht verliest, lekkerder in je vel gaat zitten, minder moe bent overdag, opleeft van energie en de kans op ziektes drastisch vermindert.

Hoe kun je het lichaam ontgiften?

Ontgiften van het lichaam kun je op verschillende manieren doen.

Je kunt ervoor kiezen om een hoge darmspoeling te doen. Dit zorgt ervoor dat alle vastgekoekte voedselresten worden losgeweekt en uit je lichaam worden gespoeld. Dit is zeker een optie, alleen heb je niet de kern van het probleem aangepakt.

Je hebt meerdere darmspoelingen nodig om je darmen compleet te reinigen. Je voelt je daarna een stuk energieker en lekkerder in je vel zitten. De kans dat je ervan afvalt is ook zeer groot. Alleen wanneer je je voedingspatroon niet aanpast begin je weer van voor af aan!

Ook een citroensapkuur is een manier. Hierbij drink je enkele dagen alleen maar citroensap. De zuren uit de citroenen zorgen ervoor dat je darmen gereinigd worden. Hierbij is ook weer hetzelfde probleem, namelijk dat het van tijdelijke aard is. Indien je je voedingspatroon niet aanpast, zul je weer dezelfde klachten krijgen als daarvoor.

KLIK HIER VOOR EEN POPULAIR DETOX PROGRAMMA 

Ontgiften van het lichaam

KLIK HIER VOOR EEN POPULAIR DETOX PROGRAMMA

Wat is dan wel de oplossing?

Je lichaam is continu bezig met zichzelf te reinigen en zich te ontdoen van toxische stoffen. Wanneer jij alleen steeds je lichaam blijft vervuilen met moeilijk verteerbare voedingsstoffen, dan krijgt je lichaam het steeds zwaarder om schoon te worden en te blijven.

De oplossing zit hem in de Raw Food Levensstijl! Dit is een levensstijl waarbij je alleen het zogeheten levende voedsel consumeert.

Levend voedsel zijn rauwe groenten, fruit, geweekte ongebrande verse noten en zaden. Levend voedsel bevat ontzettend veel gezonde en noodzakelijke voedingsstoffen voor het goed functioneren van lichaam en geest.

Wanneer je je in deze levensstijl begeeft, zal je lichaam zich transformeren tot een zelfreinigende machine die voor je gevoel alles aankan wat er maar op je pad komt.

De transformatie kan echter een ding zijn dat niet in een keer haalbaar is. Je moet dit rustig opbouwen om je lichaam te laten wennen aan deze gezonde manier van leven.

Begin dus gewoon eens met het drinken van een lekkere fruitsmoothie. Dit geeft je al ontzettend veel energie, door alle gezonde fruitsuikers. Fruitsuikers maken je overigens niet dik! Al je cellen hebben glucose nodig, daarom worden al deze suikers op een verantwoorde en gezonde wijze verbruikt.

Wanneer je nu het effect hebt ondervonden van de voordelen van fruitsmoothies, kun je eens gaan denken om groene smoothies toe te voegen aan je dieet. Dit kun je doen door bijvoorbeeld je ontbijt te vervangen voor een liter groene smoothie. Ook op een liter groene smoothie kunnen je lichaam en geest prima functioneren.

Nu je groene smoothies regelmatig drinkt, kan het niet anders, dat je merkbaar de voordelen voelt van het gezonde voedsel.

Nu heb je de stimulans om steeds dieper de levensstijl te verkennen. Je bent op weg om te ontdekken hoe het voelt wanneer je lichaam en geest op optimale gezondheid functioneert.

Er is een product in de maak over raw food voor de Nederlandse markt die jou een eenvoudige opstap geeft voor deze levensstijl, waarin alle aspecten op een toegankelijke wijze worden uitgelegd.

Houdt deze website dus zeker in de gaten, want deze levensstijl wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwste trend.

In America is het al heel erg groot en groeit met de dag. Het duurt niet lang voordat het hier in Nederland ook booming wordt.

Proef er maar vast aan en maak anderen enthousiast, want dit is het mooiste geschenk dat je iemand kan geven!

Een leven vol geluk, zonder kwaaltjes en vrijheid in een lichaam dat baas is over zichzelf!

Voor meer info, bekijk de raw food levensstijl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.