Ik ben afgevallen en nu?

Ik ben afgevallen en nu?

Ik ben afgevallen en nu?

Nou is de vraag: Wat doe je?

Je kunt jezelf natuurlijk belonen door weer in je oude voedingspatroon te vervallen. Echter is dit slechts een schijnbeloning. Het is natuurlijk heel erg zonde wanneer jij met heel veel discipline een dieet hebt gevolgd, je bent op je streefgewicht en je laat het vanaf dat moment vallen. Gevolg is namelijk dat bij de meeste diëten de kilo’s er weer aankomen en is al jouw harde werk dus voor niets geweest.

Expres zeggen wij  dat je bij de meeste diëten weer aankomt nadat je klaar bent. Dit komt omdat de meeste diëten de eigenschap hebben dat er aan calorierestrictie wordt gedaan. Het gevolg hiervan is, dat je lichaam denkt dat het minder te eten krijgt en transformeert tot een lichaam dat juist vet opslaat om te overleven in de mindere tijden.

Dit is natuurlijk het laatste dat je wilt! Dus wat stellen wij voor? Wij stellen voor dat je eens goed kijkt naar je huidige voedingspatroon. Calorieën zijn namelijk niet de vijand. Het is alleen de vraag waar je je calorieën vandaan haalt.

Haal je ze uit vet? Of uit fruitsuikers?

Ik ben afgevallen

Waarschijnlijk haal je op het moment de meeste calorieën uit vet. De truc is om de calorieën uit vet te verminderen en de calorieën uit fruitsuikers te verhogen.

Fruitsuikers hebben niet de eigenschap om in gewicht aan te zetten. Al je cellen functioneren op suiker en deze suikers worden op efficiënte wijze verbruikt.

Let wel op: Alleen fruitsuikers zijn goed voor je!

Vet daarentegen zorgt ervoor dat de toevoer naar je cellen geblokkeerd wordt en hierdoor kunnen voedingsstoffen onvoldoende getransporteerd worden door je lichaam. Hierdoor blijft het achter in je lichaam en zal het aanzetten in gewicht. Ook worden deze stoffen toxisch en hierdoor kunnen je lever en nieren verstopt raken, met als gevolg dat je steeds minder kan functioneren en je minder goed voelt.

Dus wat kies jij?

Wil jij een lichaam dat steeds verder en verder naar de afgrond zakt? Of wil jij een lichaam hebben waarvan de organen als een team samenwerken om jou het levensgenot te geven dat je verdiend.

Veel groenten en fruit, daar ligt de sleutel. Het beste is om de groenten rauw te eten.

Het duurt alleen wel erg lang om in voldoende mate zoveel groenten en fruit weg te werken om jou te voorzien in je dagelijkse behoeften voedingsstoffen.

Hier is gelukkig een oplossing voor!
blender of sapcentrifuge is ideaal om deze voedingsmiddelen te consumeren. Wees niet zuinig als het om je gezondheid gaat. Drink veel verse sappen en smoothies (niet uit de supermarkt). Dit is levend voedsel en zal je ook laten voelen dat je leeft.

(Kijk hier eens voor een populaire smoothie receptenboeken)

ik ben afgevallen

Maak er een feest van en geniet van elke slok in de wetenschap dat jij een levensstijl aan het ontwikkelen bent dat diëten overbodig maakt.

Het afvallen is slechts 1 van de vele voordelen dat het drinken van rauw voedsel met zich meebrengt. Het resultaat is na enkele dagen al te merken en dit kun je doorzetten tot het oneindige.

Voor mensen die in de put zitten is deze levensstijl een uitkomst. Je lichaam en geest werken namelijk samen. Ik ben afgevallen en nu? Wanneer jij goed bent voor je lichaam, zullen zowel je lichaam als geest hier de vruchten van plukken.

Begin rustig aan om je lichaam te laten wennen aan deze verandering. Schrik niet als je de eerste dagen je wat somber en ongemakkelijk voelt. Dit is slechts een teken dat je lichaam aan het detoxen is. Dit gebeurt enkel en alleen wanneer je voedsel als zuivel, vlees, vis en brood en andere producten uit de fabriek laat staan. Je lichaam kan prima zonder, indien je er maar voor zorgt dat je dat je genoeg calorieën binnenkrijgt. Ik ben afgevallen.

In het begin raden we aan dat je veel dadels en bananen eet. Deze zitten bomvol calorieën en zullen je helpen de dag door te komen. Wanneer je je wat meer op je gemak voelt bij deze levensstijl, kun je wat meer varieren door bijvoorbeeld een dag op groene smoothies en appels te teren. Ieder soort fruit geeft zijn eigen ervaring en zullen jou positief laten ontwikkelen.

Fruit is voor energie en vulling. Groenten zijn voor het in balans houden van je lichaam en de opschoning van onverteerde resten.

Wees niet getreurd wanneer je een dag ‘gezondigd’ hebt. Dit overkomt iedereen. Het is alleen zaak dat je bedenkt wat de voordelen zijn van de andere weg, zodat je weer de motivatie hebt om deze weg weer te vervolgen.

Maak het niet te ingewikkeld voor je zelf. Het enige dat je hoeft te onthouden is: Eet veel fruit en drink veel groene smoothies of sappen. Dan kun je eigenlijk niet fout gaan.

Hopelijk heb je hier wat aan!
Zie hieronder de beste verkochte Blenders en Sapcentrifuges. Klik op de link hieronder

Dus op de vraag: Ik ben afgevallen en nu? Vervolg een gezonde levensstijl en wees niet tevreden met, ik voel me wel oké. Zorg ervoor dat je je fantastisch voelt en nooit meer het gevoel hebt dat je ergens even niet de kracht voor hebt. Dit is namelijk wat de raw food levensstijl je te bieden heeft.

Hieronder plaatsen we een link die verwijst naar een pagina op de website die ook interessant is, indien jij geinspireerd bent door dit artikel:

Raw food levensstijl

Ook interessant is onderstaand filmpje. Dit gaat over iemand die enkel en alleen leeft op 90% fruit en 10% groenten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.