Hoe krijg ik meer energie

Hoe krijg ik meer energie?

Veel mensen denken dat koffie en energiedrankjes de oplossing is om meer energie te krijgen. Dit is in eerste instantie ook zo, alleen op lange termijn putten deze dranken je alleen maar uit. Dit komt, omdat deze stimulanten je hart harder laten werken. Dus op de eerste plaats krijg je wel wat extra energie, maar je hart komt op deze manier nooit tot rust, waardoor je lichamelijk uitgeput raakt.

Een slechte oplossing dus!

Wat wordt er in de volksmond verstaan onder energie?

Energie wordt vaak aangeduid als een kracht in jezelf die je kunt gebruiken om dingen voor elkaar te krijgen. Ook motivatie en stimulans dragen hieraan bij. Wanneer je voor een baas werkt die aardig is en je regelmatig een complimentje geeft voor je verrichte werk, zul je met meer energie naar je werk gaan dan wanneer je voor een baas werkt die alleen maar kritiek heeft op wat je doet en alsmaar op je vingers let. Energie is dus iets dat al in je zit, alleen wanneer de situatie zich voordoet zal het tot zijn recht komen.

Alle energie start bij goede voeding!

Hoe krijg ik meer energie

Mensen vibreren. Dit wil niets anders zeggen dan dat ons lichaam en geest trillen op een bepaalde frequentie. Iedere gemoedstoestand neemt zo zijn eigen vibratie met zich mee. Wanneer wij snel vibreren hebben we meer energie dan bij langzame vibraties. Om dus energie te krijgen moet je voeding tot je nemen dat zorgt voor deze energie.

De beste manier is het eten van fruit! Heel veel fruit! In fruit zitten natuurlijke suikers die de cellen voeden. De cellen vibreren hierdoor op hoger niveau en jij plukt daar weer de vruchten van, omdat jij nu de energie hebt die je nodig hebt.

We kennen allemaal wel het gezegde: soort zoekt soort. Dit is in veel gevallen zo. Wanneer je iemand tegenkomt die op hetzelfde niveau vibreert als dat jij doet, dan voel je daar een klik mee. Dit heet raakvlak.

Is dat alles?

Je hebt wel nog iets anders nodig om het compleet te maken, namelijk: groenten. Om veel energie te krijgen moeten je vitale organen datgene hebben wat ze nodig hebben. Voornamelijk onze lever en nieren zijn over het algemeen verstopt door ongezond voedsel dat onverteerd achter blijft. Dit zorgt ervoor dat je lichaam niet de kans krijgt om voldoende voedingsstoffen op de gewenste plek te krijgen. Hierdoor raak je in onbalans en zal je energielevel niet heel hoog zijn.

Een gemakkelijke manier om veel groenten en fruit binnen te krijgen is door het drinken van vers sap uit de sapcentrifuge of smoothies uit een blender. Dit zijn 2 apparaten die ieder bewust mens in zijn keuken zouĀ  hebben moeten staan.

Hiermee krijg je alle benodigde voedingsstoffen ( behalve vitamine b12) binnen die jouw lichaam en geest nodig hebben om gelukkig en vol energie door het leven te gaan.

Over vitamine b12 zal een apart bericht volgen binnenkort.

Intussen kun jij je alvast een beetje inlezen over de raw food levensstijl. Dit is een levensstijl waar het leven van een gelukkig, gezond en energiek bestaan centraal staat.

Een makkelijke instap is door het toevoegen van >>groene smoothies<< aan je dieet en het langzaam afbouwen van ongezondere voedingsmiddelen.

Dit is de manier om meer energie te krijgen op een gezonde manier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.