Bovenbenen trainen thuis

Bovenbenen trainen thuis doe je zo..

Bovenbenen trainen thuis. Wellicht heb je weleens van de kettlebell workout gehoord.

Deze workout is multifunctioneel als het gaat om het trainen van verschillende spiergroepen.

Zo is er ook een Benen Programma, waarmee je je benen intensief kunt trainen.

Bovenbenen trainen thuis met deze populaire workout.

bovenbenen trainen thuis

Naast dat je je bovenbenen traint is het belangrijk om ook andere spiergroepen te trainen.

Dit is belangrijk, omdat wanneer je meerdere spiergroepen tegelijkertijd traint, dan zal je de vetverbranding sneller gaan, dan wanneer je je blindstaart op 1 enkele spiergroep.

Ook zal je hartslag toenemen, waardoor er meer zuurstof getransporteerd wordt naar de plekken waar dat nodig is tijdens de training.

Wat krijg je allemaal bij deze workout?

Naast een DVD die in zijn geheel gericht is op de benen krijg je nog 4 andere DVD’s waarmee je andere spiergroepen kunt trainen.

Ook zit er een total body workout DVD bij, zodat je het meeste uit jezelf kunt halen.

Meer informatie over de dvd’s vind je hier

Waarom deze workout?

De kettlebell workout is enorm populair om zijn enorme effectiviteit.

De trainingen zijn relatief kort en de kettlebell neemt weinig ruimte in beslag.

Je kunt vanuit huis trainen en de aankoop is eenmalig.

Hierdoor is het prijstechnisch ook heel erg interessant.

De DVD’s zijn professioneel begeleid en je kunt meteen meedoen.

Waar moet ik op letten?

bovenbenen trainen thuis

Let goed op dat je niet een te zware kettlebell aanschaft.

Op de website waar deze workout wordt aangeboden heb je de keuze uit 4 verschillende gewichten.

Wanneer je bijvoorbeeld een man bent, maar nog niet geheel afgetraind, kies dan voor de kettlebell van 12 kg in plaats van 16 kg.

Het gaat er in eerste instantie niet om dat je een zo zwaar mogelijk gewicht neemt, maar meer dat je de sets goed kunt uitvoeren en eventueel vaker kunt herhalen.

Dat zorgt het snelst voor resultaat!

Wil je direct beginnen met de kettlebell workout? Bestel dan deze DVD box met handige oefeningen.

Inhoudt DVD’s:

  • DVD 1: VetverbrandingDVD 1 van de Kettlebell Workout methode is zo opgenomen dat iedereen (ongeacht het niveau) er mee kan beginnen. De trainingsschema’s beginnen bij de basis Kettlebell Oefeningen. Alle basistechnieken worden duidelijk en uitgebreid uitgelegd zodat iedereen binnen korte tijd de oefeningen goed onder de knie kan krijgen. De instructies zijn helder en de oefeningen zijn snel onder de knie te krijgen. Met deze DVD (en ook met de andere DVD’s) kan een volledige training voor de televisie uitgevoerd worden.
  • DVD 2: BuikspierenDVD 2 van de Kettlebell Workout methode is een vervolg op DVD 1 en is net als DVD 1 een “van A tot Z” programma. De trainingen gaan een stapje verder dan DVD 1. Nieuwe oefeningen, nieuwe combinaties en vooral een nieuwe stimulans voor het lichaam om verdere resultaten te boeken in het verbranden van vet, het verbeteren van de conditie en het versterken van het gehele lichaam. Bij deze DVD ligt de nadruk op het versterken van de buikspieren.
  • DVD 3: BenenDe derde DVD is het vervolg op DVD 2 en traint (net als DVD 1 en DVD 2) het hele lichaam en conditie en helpt om vet te verbranden. Tijdens deze trainingen wordt de nadruk iets meer op oefeningen voor de benen gelegd. Beenspieroefeningen zorgen voor een goede vetverbranding!
  • DVD 4: Conditie en Total Body ProgrammaDe vierde DVD geeft oefeningen en trainingen waar je voorlopig even mee vooruit kunt. Eén van de oefeningen die op deze DVD staat wordt ook wel “The king of all exercises” (de koning der oefeningen) genoemd. Deze oefening is ideaal om je lichaam “in shape” te houden. In tegenstelling tot de andere DVD’s, is dit er één met een Personal Trainer die instructies geef.
  • DVD 5 Bonus: Vet-killerOp deze bonus DVD staat een training die, nadat DVD 2 volledig is doorlopen, in 20 minuten een korte, maar zeer intensieve vet-killer training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.