12 tips om snel af te vallen

12 tips om snel af te vallen

Hier vind je een lijst met praktische tips om snel af te vallen.

 1. De beste manier om snel af te vallen is door het toevoegen van groene smoothies aan je voedingspatroon.
 2. Haal meer calorieën uit fruitsuikers in plaats van vetten. Om genoeg calorieën uit fruit binnen te krijgen kun je denken aan fruit smoothies.
 3. Ga op tijd naar bed. Hierdoor gaat je stofwisseling beter werken en zul je ook sneller afvallen. Een goede tijd om te gaan slapen is tussen 22.00 uur en 23.00 uur.
 4. Kom in beweging! Begin met hardlopen.
 5. Of maak gebruik van de kettlebell workout. Deze workout kun je vanuit huis beoefenen. Je zit dus niet vast aan een sportschool en de daarbij horende abonnementskosten.
 6. Eet een stevig ontbijt, een flinke lunch en een licht avondeten.
 7. Drink veel vocht. Drink dit in de vorm van water of groene smoothies, geen frisdrank.
 8. Ban ongezonde tussendoortjes uit je leven. Wij van gezonde keuzes vinden alle tussendoortjes die uit de fabriek komen ongezond. Toch trek? Eet een appel.
 9. Een gevoel van trek wordt vaak verward met dorst. Probeer maar eens wanneer je lekkere trek hebt om 1 of 2 glazen water te drinken en kijk of de trek weggaat.
 10. Er is aangetoond dat zuivel helemaal niet zo gezond is dan men in eerste instantie dacht. Ook word je dik van zuivelproducten. Vervang daarom producten als kaas, yoghurt, melk en eieren met een gezonder alternatief. Zuivel is de nummer 1 reden waarom mensen zich niet goed voelen en overgewicht hebben. Ook magere zuivelproducten zijn niet goed voor je. Kijk maar naar de vele allergische reacties die mensen kunnen hebben. Ook de Aziaten kunnen niet tegen zuivel. Melk is voor kalfjes, niet voor mensen.
 11. Ook is aangetoond dat tarwe- en graanproducten lang niet zo goed zijn als dat men dacht. De vezels kunnen schade toedienen aan je darmwand en zijn ook moeilijk te verwerken. Doordat je darmen zoveel werk hebben aan het verwerken van brood, heeft het geen tijd om de andere voedingsmiddelen af te breken. Hierdoor hoopt het op en zal het omgezet worden in vet.
 12. Tips 10 en 11 lijken misschien heel rigoreus, maar er zijn nergens zoveel verschillende ziektes en overgewicht als in de landen waar deze producten veel worden geconsumeerd. Met name de westerse wereld heeft onnodig veel problemen hiermee. Lees anders eens dit artikel voor een alternatieve levensstijl.

Wanneer jij met bovenstaande tips aan de gang gaat, kan het niet anders dat jij steeds blijer wordt wanneer je op de weegschaal gaat staan.

Zoek niet meer naar niet-werkende diëten.

Van de meeste diëten krijg je uiteindelijk last van het jojo-effect.

Uiteindelijk word je zwaarder dan wanneer je begon met het gekozen dieet.

Dan hebben we het nog niet eens over hoe je je voelt.

Door calorierestrictie of andere manieren van diëten geef jij niet hetgeen wat je lichaam nodig hebt en je zult hier de consequenties van ondervinden.

Vaak zijn deze gevolgen zo erg, dat je voortijdig met het dieet stopt.

tips om snel af te vallen

Daarom is het vandaag tijd om te beginnen met stap-voor-stap je levensstijl en gewoonten om te buigen naar iets positievers.

Neem bovenstaande lijst als leidraad en wanneer je er klaar voor bent ga je met enkele van de tips aan de slag.

Begin bijvoorbeeld met iedere ochtend een groene smoothie te drinken en de zuivelproducten te laten staan.

Wanneer je hier helemaal aan gewend bent ga je aan de slag met nog een paar andere tips.

Net zolang tot jij jouw streefgewicht hebt behaald. Daarna is het zaak gewoon op deze koers te blijven varen, zodat je blijvend succes zult behalen.

Wanneer jij wat kunt vertellen over je eerste ervaringen die je hebt ondervonden met bovenstaande tips, dan vinden wij het leuk wanneer jij een reactie achterlaat onderaan dit artikel!

Veel succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.